Jacqueline Fijnaut

Zelf muziek maken is super leuk en zeker als je dat met een groep leuke leeftijdgenoten kan doen. Wat het extra leuk maakt is dat we dmv theaterlessen en danslessen een mooie musical in elkaar zetten.

Bij Musical4All krijg je van mij de zanglessen.  We studeren niet alleen liedjes in want dat kan je thuis ook wel, maar we gaan ervoor zorgen dat je stem steeds beter gaat klinken, dat je meer techniek krijgt en meer inleeft in de tekst.

Een beetje over mezelf. Ik ben ooit met vioollessen begonnen, daarna piano en natuurlijk ook zanglessen. Voor mij was het altijd duidelijk dat ik zangeres zou worden.  En doordat ik altijd in alle stijlen heb gezongen kan je wel zeggen dat ik erg veelzijdig ben…pop, rock, jazz, klassiek en natuurlijk ook musical.

Ik heb in 1992 m’n diploma behaald op het Hilversums Conservatorium en sindsdien lesgegeven op verschillende muziekscholen en workshops aan verschillende bands waaronder Volumia (Xander de Buisonje).  Ik heb Renée van Wegberg ( zangeres en musicalactrice) ook lesgegeven voordat ze naar het conservatorium ging.
Frank en ik werken al een hele tijd samen en zetten elk jaar een mooie musical op de planken. Er zijn al heel wat mensen uit onze musicalklassen doorgestroomd naar vervolgopleidingen musical, muziektheater ed.