Ervaringen van leerlingen

Waarom les bij Musical4all ? Omdat we gedreven docenten zijn ? Omdat we een goede reputatie hebben in het helpen van leerlingen op weg naar het vak ? Omdat we mooie voorstellingen maken ?  Het is moeilijk om u duidelijk te maken waarom… Daarom laten we liever onze leerlingen spreken. Zij zijn degene die soms jaren lang onze lessen hebben gevolgd. Sommige nu op hun pad naar een theater carrière.

Hieronder een (onvolledige) lijst van oud leerlingen. Klik op een naam om te lezen wat deze (oud-)leerling over ons zegt.

 Annabel van Casteren,  Dylan Haegens,  Lotte, Maartje Baltussen, Marieke Goemans, Monique Linders, Myrthe Kater, Rose-ann Flora Gonzaga.

Of via onze jeugd toneelschool:

Lisanne de VriesJella van de Laak

Als je het zelf eens wilt proberen, kom dan gewoon eens langs. Een proefles is natuurlijk zonder verplichtingen en gratis.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Anne uit Oostrum/Venray schreef op november 29, 2018 om 10:02 am:
Dit is mijn zesde jaar bij musical4all, en nogsteeds leer ik zoveel! Het zijn hele leuke lessen en ik kijk er elke weer weer naar uit. De groep is niet alleen een groep die samen een een musical doet, we zijn allemaal heel close waardoor we elkaar ook kunnen helpen en complimenteren. Ik ben hartstikke blij dat ik de keuze heb gemaakt om aan te sluiten bij deze groep!
Teun uit Lottum schreef op november 29, 2018 om 8:12 am:
Dit is nu mijn vierde jaar bij Musical4all. In die vier jaar heb ik ontzettend veel geleerd. Frank en Jacqueline leren je ontzettend veel technieken voor acteren en zang!! Je leert hier ook heel veel samen met een gezellige groep!! Aan het eind van het jaar hebben we een ontzettend mooie musical met altijd onze eigen draai eraan!! Musical4all is zeker de moeite waard, je leert ontzettend veel in een gezellige groep!!
Esmée Gerritsen uit Venray schreef op november 29, 2018 om 7:14 am:
Ik zit nu al 5 jaar bij musical for all en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen! Het is hier heel gezellig, maar er wordt ook serieus aan je talenten gewerkt. We hebben de tofste docenten, nouja docenten, zo voelt het niet, Frank en Jacqueline zijn zo lief en kunnen er wat van! Ik ben erg gegroeid tijdens de lessen hier. In het eerste jaar durfde ik niet eens mee te dansen en nu voel ik me erg thuis in deze groep. We hebben vind ik altijd heel interessante musicals met onze eigen draai eraan. Als je gezellig bij ons wilt komen, twijfel er dan geen seconde over! We willen je graag helpen om musicalster te worden! Het is zekerste weten de moeite waard!!
Carmen uit Geijsteren schreef op november 29, 2018 om 6:03 am:
Dit jaar is mijn vierde jaar bij musical en het is ontzettend leuk. Je leert erg veel, niet alleen over musical, maar ook over jezelf. Jacqueline en Frank begeleiden je goed en ze laten je echt wat meer uitdaging hebben, daar leer je ook het meest van. Ik verheug me er elke week weer op, vooral omdat ik na deze vier jaar al zoveel van geleerd heb. Ik sta steviger in mijn schoenen en door musical is er ook wat meer zelfvertrouwen in mezelf gekomen. De groep verwelkomt je van harte en je vindt al gauw een groepje waarmee je super veel plezier hebt. De kinderen in de groep zelf helpen vaak ook bij jouw ontwikkeling door hun ervaringen te delen. Musical is zeker de moeite waard en als je twijfelt gewoon doen! Probeer het, want het gaat het echt waard zijn!
Quin uit Venray schreef op juli 2, 2018 om 5:14 pm:
Ik heb nu al 3 jaar les bij Musical4All en heb al zo veel geleerd. Ik kan door de lessen nu zuiver zingen in plaats van vals. Ik kan steeds beter acteren door de goede technieken die je in de lessen geleerd krijgt. Je leert hier zo veel terwijl je veel lol hebt in een gezellige groep!! Het is echt de moeite waard!!!!
bianca michail schreef op juni 16, 2017 om 11:51 pm:
Heb twee dochters die musical les volgen bij Frank, Jacqueline en Lonneke/Minke. Musical les is eigenlijk niet het juiste woord. Ze vormen een deel van hun emotionele opvoeding. De groei die ze afgelopen 4 jaar hebben doorgemaakt is prachtig om te zien. Niet alleen op toneel uit zich dat maar ook staan ze naast het toneel steviger in hun schoenen. Bedankt!!
Jana H. uit Venray schreef op december 20, 2016 om 10:14 pm:
Ik zit er nu al 2 en een half jaar bij, ik weet nog de eerste keer dat ik kwam dat ik niet eens een papiertje kon vasthouden zonder compleet te trillen. Ik ben zo veel vooruit gekomen en ben erg trots op mezelf. Ik zal nooit vergeten wat ik hier allemaal heb geleerd. Hier kon ik voor het eerst mezelf zijn. aarzel geen seconde om hier bij te gaan !
Joanna uit Venray schreef op december 11, 2016 om 9:53 pm:
Ik weet nog dat ik ooit op zangles of musical wilde gaan. Ik heb voor zangles gekozen wat ook heel leuk was, maar stiekem heb ik toch wel een beetje spijt. Hier heb ik ook zangles, dansles, toneel in een! Ik zit er nou 2 jaar op en ik vind het helemaal geweldig. Je leert ook jezelf goed kennen. Als je mijn advies vraagt zou ik zeggen; de moeite waard!!
Bionda uit Horst schreef op december 11, 2016 om 8:47 pm:
Al 4 jaar lang, elke zaterdag is voor mij het hoogte punt van de week. Behalve als we vakantie hebben dan. Het is niet alleen super leuk je leert ook iets . Ze letten ook echt op wat je wel en niet kan . Als je slecht bent in Engels krijg je een blad waar de letters op staan die je hoort. Dat is makkelijker zingen als je Engels niet zo goed is. kom er ook gezellig bij!!
Kris schreef op december 11, 2016 om 7:42 pm:
Deze musical school is meer dan even je liedje doen, een dansje laten zien, even grappig zijn en klaar.. Je leert hier echt je zelf kennen. Gewoon van wat kan ik nou, en waar zijn mijn sterke punten en mijn zwakkere punten. Ook leren wij om uit onze comfort zone te stappen. En uitdagingen aan te gaan die je normaal niet zomaar zal doen. En dit allemaal onder begeleiding van docenten die weten waar ze het over hebben en je altijd zouden opvangen mocht dat nodig zijn. Door deze lessen voel ik me persoonlijk erg sterk en is trouwens ook erg handig meegenomen in het dagelijks leven. Je leert zo breed te denken, en een spreekbeurt? KOM MAAR OP! Ik ben echt heel blij dat ik deze lessen mag volgen en ik hoop nog vele langere jaren hier te kunnen blijven. Dit is mijn plek!
Merel Gerritzen uit Venray schreef op december 11, 2016 om 5:36 pm:
Ik volg nu al bijna 6 jaar musical lessen bij musical4all. Het is echt geweldig. Je leert steeds weer nieuwe dingen bij. Je werkt aan verschillende disciplines die steeds uitgebreid worden en je werkt samen met mensen die hetzelfde leuk vinden. Ik zelf heb heel wat bij geleerd in de afgelopen jaren. Het is echt een geweldige ervaring. Dus hou je van musical?! Sla je slag, probeer een les en voel zelf wat musical bijzonder maakt!
Dyonne uit Tiel schreef op december 11, 2016 om 5:36 pm:
Musical4all is echt een geweldige musical vereniging ik zit er nu al een aantal jaar en zou er onder geen enkele reden weg willen de docenten geven goed les en zijn heel aardig tegen iedereen je leert er echt heel veel van en het is ook altijd heel gezellig kort samengevat gewoon een super vereniging!